Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

5 Users Responsed To " MODES: Phrygian "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

mdnaza said,

6-6-2007 in 02:20:00 at 219.94.41.166    

contoh dipetik dari solo May – Dari Kacamata

phrygian mode
e|————————–7————————
B|——————-7-8-10—10-8-7—————–
G|—————7-9—————–9-7————-
D|——–7-9-10————————-10-9-7——
A|-7-9-10————————————–10-9-7
E|—————————————————

mdnaza said,

6-6-2007 in 08:14:01 at 219.94.41.166    

patutnya tab yang kat atas tu E Aeolian.
*aku paste salah tab pulak dah…

Epong said,

6-6-2007 in 08:49:59 at 219.94.124.124    

nanti aku tabkan lagu ni dulu ek? lepas tu aku check ngan ko..

Hafiz said,

12-2-2007 in 07:02:08 at 60.49.78.208    

huh???mcm mane nak guna wat lagu pakai nie???
x paham la….huhuhuhhu

Hafiz said,

12-6-2007 in 06:23:37 at 218.111.215.180    

huh??? apa cara nk apply bende ni klo mase nk wat lagu????
boleh wat lagu mcm jinbara x pakai nie???
x paham la mcm mne nk guna bende(scale) ni???
apa kegunaan scale????

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy