Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

6 Users Responsed To " Basic Music Notation "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

luffy said,

3-18-2008 in 05:17:58 at 202.186.45.190    

pergh semibreve,minim,quaver…aku lebih selesa guna term whole, 1/2, 1/16…senang skit nak ingat.x explen key signature? hehe

Epong said,

3-18-2008 in 06:00:56 at 60.48.149.162    

key signature tak yah la kot. tak pakai pun mase nak buat tab dalam guitar pro. just tukau flats / sharps.. aku dah explain bende ni dalam Circle of Fifths..

Actually ni first time aku pakai term crotchet and everything.. selalu tu cam bentuk jek. abih dan nak put into writing kan.. heheheh..

MaTt said,

3-19-2008 in 05:50:00 at 60.51.74.140    

nice article… bagus2… aku penah men orkestra, biase gune gak ar bnde ni…

Epong said,

3-19-2008 in 06:01:48 at 60.48.149.162    

whoaaaa! kalu main orchestra memende ni celah gigi je ek?? aku tgk depa sambil baca pun boleh goreng gila2 gak.. dasat..

MaTt said,

3-19-2008 in 15:31:45 at 60.53.59.117    

xde la smpai mcm tu, aku men orksetra kt skolah jer, dhla men drum, aku bab2 timing la pndai skit, tp ngan gtar xleh ler nk tgk n men real-time.. kne study dlu..

dahh spek said,

2-10-2011 in 17:40:09 at 175.137.129.51    

bang, xphm la yg 4 bwh tu

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy