Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

16 Users Responsed To " VIDEO Gelanggang Gitar Yang PERTAMA! "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

MaTt said,

3-11-2008 in 18:39:56 at 60.48.66.78    

wah, gud2… tp sound kureng skit, yg rcrd soundcard pn mcm ketat sgt sound dier.. rsenyer sound direct cun sket, psl rse lbih ‘live’… hehe…

Hafiz said,

3-11-2008 in 23:38:52 at 60.49.74.85    

pergh!!!!!!! gila kentang!!!laju beb jari abg epong…sy punye jari lum sampai tahap tu pun…hehehehe…bagus la video ini….best!!!!!

Epong said,

3-12-2008 in 00:35:20 at 60.48.149.162    

matt, aku try adjust sound kat amp so kalu masuk dalam video bunyik bass tinggi sket..

Hafiz: tujuan aku buat blog ni pun nak kasik semua orang main AT LEAST laju tu, tapi aku harap korang buleh main better than that.. biase la cam dalam cite kungfu pun, biasenye anak murid jadik lagi power dari sifu mase last2 tu..

MaTt said,

3-12-2008 in 01:27:03 at 60.53.57.180    

haaa, mcm tu ok sket… owh, ko rcrd pkai soundcard tu dri amp/effect ke soundcard ke, direct msuk sndcard pkai sftware effect??

Epong said,

3-12-2008 in 01:40:07 at 60.48.149.162    

dari zoom G1X terus masuk kat sound card.. zoom mase tu aku tak edit lagi, standard factory setting.. bunyik pun lemau.. payah aaaa pakai zoom ni, nak kena setting gila2 baru dapat bunyik sedap sket..

agus said,

3-12-2008 in 01:49:49 at 218.111.193.34    

ok dah tuh… best giler dengar mixolydian scale.. antara scale paling aku minat.. sbb takyah susah fingering… keep up the good works bro…

c|nd said,

3-12-2008 in 04:00:03 at 219.93.98.101    

bro epong.. apesal ek berdebar2 bila nak play the video?? heheh….

oklah.. best2..nasib baik tak nampak the monchonggg prt.. heheh..

Epong said,

3-12-2008 in 04:04:21 at 60.48.149.162    

berdebar? sesuatuh tuhhh!

monchong? what monchong? muahahahahaha!

WinGs said,

3-12-2008 in 05:52:50 at 60.54.5.139    

pong..fuyoo kire pawer2 gak aa ko ni..lgi 2 taun mngkin aku bole camtu..hrp2 laa..haha
ok..litel one skali…

Hafiz said,

3-12-2008 in 05:56:55 at 60.49.74.85    

hehehe…abg epong jadilah sifuku..agar jariku lebih laju dari jarimu itu..hehehe…power argh!!!nanti dah beli gitar karen nanti saya nak jari saya lagi laju dari jari abg epong …hehehe…betul x sifu epong???hehehe

Epong said,

3-12-2008 in 06:05:23 at 60.48.149.162    

agus tu korang tgk die relek je.. tu lagi dasyat tuu..

agus said,

3-12-2008 in 08:32:38 at 218.111.193.34    

hahaha dasyat ka?.. mana ada.. orang yg ada video lagi dasyat…

Hafiz said,

3-12-2008 in 10:55:01 at 60.50.129.6    

wah!!! yeke??? agus…kasi la video satu ..nak tengok gak kelincahan jari-jemari agus tu….

MaTt said,

3-12-2008 in 14:29:33 at 60.53.56.232    

efek zoom kene smbung ke amp bru ok, klau direct soundcard mmg kureng, aku penah pnjam zoom 707 kwn aku punyer, mmg kering n ketat sound dier smbung soundcard… tp aku rse sume mcm tu kot, ntahla…

cuppark said,

3-26-2008 in 07:55:59 at 218.111.3.183    

epong,kau pakai gadget apa?heavy metal/distortion or lain punye?

Epong said,

3-26-2008 in 08:42:13 at 60.48.149.162    

malu la nak cakap.. zoom G1-X

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy