Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

18 Users Responsed To " Tabs – Guitar Solos "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

MaTt said,

3-3-2008 in 03:17:54 at 60.54.16.98    

ko try la sftware sony vegas… ok gak…

Epong said,

3-3-2008 in 03:26:21 at 60.48.149.162    

sony vegas? ok.. aku try.. thanks for the suggestion!

agus said,

3-3-2008 in 05:36:20 at 218.111.193.34    

aku tengok kat website ozielzinho.. dia ada kasik demo video software yg dia pakai untuk edit semua video dia.. tak tau kalau ko perasan.. mungkin ko leh check kat situ…

Epong said,

3-3-2008 in 07:01:24 at 60.48.149.162    

huh? yang mane satu ek? tak perasan lak.. lagi pun aku mana paham espaniolaaa.. heh!

WinGs said,

3-3-2008 in 12:25:01 at 60.53.179.226    

pong..pebende ko bagi tu..??
tab ke lagu..??aku tak rti la nak main tab ni..ade tak mane2 web yg bole aja tab gita..??

agus said,

3-3-2008 in 13:13:18 at 124.13.9.218    

aku pun tak ingat.. sbb aku download semua video yg ada kat web dia tuh… tapi satu video tuh aa ada dia tunjuk skill dia edit video2 yg dia publish untuk web… dasyat gaks ilmu mengedit video dia.. agak details gaks aa dia tunjuk untuk edit example video yg ada.. ko try aa carik.. aku kalau nak kena carik .. perghh… ntah mana aku bubuh…

Epong said,

3-4-2008 in 01:39:57 at 60.48.149.162    

WinGs.. tu guitar pro punye file daaa..

Epong said,

3-4-2008 in 02:53:10 at 60.48.149.162    

agus, dah jumpa.. die pakai sony vegas.. harus install nehhh!

WinGs said,

3-7-2008 in 17:09:11 at 60.53.181.61    

apsal aku klik kat tige2 tab tu takmau jalan..??ade rosak ape2 ke..??

Hafiz said,

3-8-2008 in 00:49:01 at 60.50.138.179    

WinGs ko tekan mouse tu belah kanan ke kiri???aku leh punye leh jalan….

WinGs said,

3-8-2008 in 04:39:26 at 60.54.87.18    

aku tekan belah kiri laa..nak open..tpi apsal file die tak bole bace kat windo media playe..??die spatutnye bukak kat media mane..???

Hafiz said,

3-8-2008 in 14:15:32 at 218.111.178.253    

hahahaha…itu boleh bukak pakai Guitar Pro da ni bukan mp3….. mana ade org bukak tab masuk kat WMP…aku bukak pakai Guitar Pro tau…apekehe la ko ni…. hehehehe…media2 xle…tapi klo GP leh…hehehe

luffy said,

3-17-2008 in 03:46:36 at 202.186.45.190    

Lagu Canon tu malmsteen yg ‘nyanyi’kan ke?

Epong said,

3-17-2008 in 04:32:52 at 60.48.149.162    

luffy, canon tu lagu instrumental..

luffy said,

3-17-2008 in 05:26:32 at 202.186.45.147    

thats y ‘nyanyi’. maksud aku malmsteen ke yg main? sbb aku x jmpa pon klip malmsteen main canon…

luffy said,

3-17-2008 in 05:38:11 at 202.186.45.147    

yg aku jumpa lagu canon ni di’associate’ ngn seseorg bernama JerryC. or die just cover je?

Epong said,

3-17-2008 in 06:04:29 at 60.48.149.162    

luffy, CANON BY JerryC tak sama ngan CANON by MALMSTEEN.. kalu carik kat YouTube version Malmsteen ada audio sahaja:

http://www.youtube.com/watch?v=5aWJPSFcizA

Epong said,

3-17-2008 in 06:21:26 at 60.48.149.162    

though takde bukti sebenarnya yang Malsteen ade buat remake Pachelbel’s Canon nih.. sebab takde sape pun tau Malmsteen’c Canon ni ade dalam album mana, bootleg ke, ape ke..

most people convince version ni played by Malmsteen, some people totally reject that..

aku lak.. aku rasa version ni Malmsteen yang main, tapi kalu Man Kidal main pun, bunyik sama gak camni.. so.. pepandai la ek..

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy