Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

4 Users Responsed To " Well.. "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

iZZi said,

1-14-2008 in 04:56:11 at 58.26.30.138    

Ha bagus la tu.. aku belajar arpeggio ni dah bertahun tp still tak bleh buat dgn bersih dan seketul2.. Lagi satu aku masalah main berdiri!!!! mmg terus tak bleh arpeggio..

ada tips nak kasi selesa main berdiri selain dari tinggikan guitar ke dada?

Epong said,

1-14-2008 in 05:53:55 at 60.48.149.162    

haa.. aku pun ade problem main sambil berdiri ni.. lepas tu aku tgk cermin bile aku main berdiri compare ngan otai2 bile diorang perform atas stage ada macam2 style.. ozielzinho main senget sebelah kiri, zakk wylde kalu main kat higher frets die tegakkan gitar die almost horizontal.. malmsteen main gitar naik sampai ke perut.. from my experience, let the guitar loose, jgn support fretboard gitar tu pakai tangan kiri masa solo.. remember my friend.. let loose..

Hafiz said,

1-15-2008 in 06:31:28 at 218.111.165.163    

ikut selesa le beb…hehehe…kekadang ada orang men lower gile gitar dia gantung ….lepas pinggang pn ade…hehehehe..ikut selesa,ikut style….baru ROCK!!!!

MaTt said,

1-28-2008 in 11:36:39 at 60.51.72.146    

allo brader, record la sket video ko men… heh… aku pn tgh bertapa solo lgu nih gak skrg nih….

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy