Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

12 Users Responsed To " Vibrato "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

agus said,

12-26-2007 in 03:59:36 at 218.111.193.34    

orang kampung aku panggil vibrato… hahaha

agus said,

12-26-2007 in 04:00:42 at 218.111.193.34    

kalau takleh goyang tali.. korang goyang gitar.. takpun goyangkan pickup kat bridge… hahahaha

Epong said,

12-27-2007 in 03:15:19 at 60.48.149.162    

goyang gerudi sekali laaa alang alang.. heheheh!

Hafiz said,

12-30-2007 in 00:47:52 at 218.111.167.163    

waa….baru saya thu mcm mne teknik vibrato 4 classical guitar…..bagus btul website ini..tima kasih abg epong coz taruk classical virato….

izzi said,

1-2-2008 in 12:15:15 at 58.26.30.138    

Bagus artikel ni pong.. tp masalah aku bab vibrato ni ialah nak ikut tempo. Bila aku cuba nak ikut tempo, mesti jadi tak stabil vibrato aku kejap tercepat kejap terlambat.. Ada tip2?

Epong said,

1-3-2008 in 02:19:53 at 60.48.149.162    

izzi,

aku updet jawapan aku kat article atas ek? thanks for asking..

Hafiz, ko layan classical ke? hmm.. aku kureng sket letak classical stuff kat sini.. heh!

Hafiz said,

1-3-2008 in 07:03:04 at 218.111.179.172    

a’a…blum beli lagi gitar karen…kena perintah berkurung dari ayh..suruh cemerlang spm dulu baru dapat gitar…huh???sabor je la…

tapi ada gak sekali pakai gitar adik (kanan) tapi x jalan..susah da….

Epong said,

1-3-2008 in 07:43:07 at 60.48.149.162    

hafiz dey..

ape2 hal study comes first.. susah nak carik makan main gitar ni.. baik jadik engineer ke, dokter ke, lawyer ke.. heheh! buat gitar ni jadik hobi dah le.. kalu rasa2 dah power nanti baru la masuk mainstream.. buat duit.. heh!

agus said,

1-3-2008 in 09:47:48 at 218.111.193.34    

(pok agus minat bunyi distortion…)

Hafiz said,

1-3-2008 in 14:04:36 at 218.111.179.172    

huh??ok…saya pun sekarang bercita2 nak belajar bisnes management nie…hehehe..nak berniaga da…(rasenya)..hehehe..memang wat jadi hobi pun tapi kesian kat budak kampung len yang x berduit nak belajar tu…diorg mne de duit nak beli gitar karen bang…kena tlong yg memerlukan ka katakan…hehehe

jadi dokter..yerk..abg epong antara org yang 10 kata suruh jadi dokter…hahaha..banyak orang suruh saya jadi dokter..x tau nape..hehehe

Epong said,

1-4-2008 in 00:46:39 at 60.48.149.162    

maybe it’s your destiny.. heh! work hard and smart my friend.. you’ll achieve it in no time..

Hafiz said,

1-4-2008 in 10:36:45 at 218.111.179.172    

terima kasih abg epong coz sokong saya..doakan saya dapat 11 a1 tau…ehehe..kenang ku dalam doamu..hehehe
nanti saya cuba buat yg terbaik..dan cari kerja yang terbaik..hehehe

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy