Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

5 Users Responsed To " Chord Construction "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

ramdondo said,

6-12-2007 in 04:43:01 at 203.124.2.44    

Salam.m.kum!
Saya baru saja ketahui web site anda ini,itu pun dari kenkawan.Apa yng saya baca di ruang web itu rasanya cam menarik gitu…Tapi sayang nya saya langsung tak faham.Kerena saya tak dapat baca dari mula tentang website anda ini.Bolehkah sekiranya anda tunjukan pada peringkat awal2 skali t.kasih!

Epong said,

6-12-2007 in 07:27:19 at 219.94.124.124    

W’salam ramdondo (very catchy moniker!)

welkam to my blog.thanks! and thanks to your friends too!
Kalau nak tgk yang awal2, link ade kat sebelah kiri blog ni.. tgk la kat archive tu, ek? ada beberapa kategori yang boleh di surf..

rai said,

7-20-2007 in 08:31:00 at 60.48.49.121    

assalamualikum…ar…em..benda ni u ape sebenarnya?..memenang menyedihkan, but i really dont understand, snang ckap tahap baru nak blajar main chords..so kalo x kisah pleasa tell me…(beginer)

Hafiz said,

11-30-2007 in 23:50:57 at 219.95.198.18    

wei…wat la pdf pasal ni…..senang aku nak blaja….huhuhuhu…pusing kepala baca kat sini

Epong said,

12-3-2007 in 01:09:16 at 60.48.149.162    

actually kalu nak jadik guitarist yang bagus.. bende ni tak penting kalu nak tau pun.. tapi penting untuk composer.. anyway.. you can always comeback and check this topic later once you have mastered the SCALE

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy