Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

3 Users Responsed To " Chord Progression "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

Anonymous said,

6-4-2010 in 12:25:00 at 60.48.200.202    

salam.. abg epong… nak tnya ckit la..
hbis kan lgu tu de pakai mcm bar chord sume tu.. mcm mne diorg leh selit chord tu?.. x berubah ke key?

Epong said,

9-17-2010 in 17:26:36 at 110.159.121.1    

tak berubah key as long as chord tu obey chord progression..

norf said,

11-10-2010 in 14:43:12 at 222.124.203.13    

salam, nak share skit personal experience… sometimes kite baca music theory ni tiap2 hari tapi tak paham apa2 pon…

tips aku, aku tak tgk tgk langsung music theory ni 1 minggu, try pikir sendiri theory2 tu ikut kefahaman masing2… then agak2 mcm da ada idea tu, semak balik kat website ni, betol ke tak apa yang kita paham…

pastu baru la masuk skit2… kadang2 tu 2 3 kali gak tak paham pon.. mungkin aku yang dungu kot.. saja nak share hope bgune la kat org lain..

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy