Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

8 Users Responsed To " The Circle Of Fifths "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

walker said,

8-19-2007 in 16:21:32 at 124.82.229.121    

its sound interesting but tak berapa paham lah..

wer said,

10-21-2007 in 14:29:51 at 202.188.69.145    

salam
aku baru nak belajar main gitar aku tengok lesson tu takberapa nak paham . aku ni kategori lembab tapi nak juga belajar bagi cadangan kat aku nak mula kat mana yang terbaik?

Epong said,

10-22-2007 in 00:36:59 at 60.48.149.162    

salam wer..

kalu nak mula.. jgn start ngan teori.. tapi start dengan skilling..

Ross said,

11-7-2007 in 03:00:59 at 60.52.59.122    

woit… mane ko belajar benda2 ni sume haaa…

Hafiz said,

11-30-2007 in 12:19:30 at 219.95.198.18    

hmmm…epong, bleh x tlong sediakan satu pdf utk circle nie….nak pkai la….nak blaja ckit…x biasa baca pkai komputer…pening kepala….hehehe…tolong la yerk???
satu pdf circle of fifth…..

Epong said,

12-3-2007 in 01:07:10 at 60.48.149.162    

ross, member matsaleh ajar masa kat uk dulu.. hafiz, umm, tgk dulu la kalu takde keje lain

HUSIN said,

12-8-2007 in 21:16:46 at 203.121.63.196    

hafiz tak payah suruh epong buat pdf…kau highlight jer yang mana kau nak pas tu kau copy and paste kat dalam word ker….boleh gak save terus and print out pun ok gak.

Hafiz said,

12-8-2007 in 23:40:33 at 218.111.215.180    

a’a…btul gak…tima kasih husin….

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy