Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

6 Users Responsed To " MODES: Locrian "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

virus said,

7-21-2007 in 12:21:11 at 218.111.169.11    

aku pelik ckit la apa beza mode ngan scale.. klu macam aku minat main solo lagu classic mode atau scale apa aku perlu gunakan.

Epong said,

8-5-2007 in 01:58:47 at 124.82.230.25    

virus,

aku ade explain kat SCALE:MAJOR punye entry..

virus said,

8-17-2007 in 23:20:28 at 60.49.122.244    

epong aku mintak nak jd anak murid ko.ko x jawap lagi.

lan said,

8-18-2007 in 15:32:43 at 60.54.70.169    

solo

Epong said,

8-20-2007 in 00:59:55 at 219.94.124.124    

virus..

heheh.. payah sikit kalau one to one nih.. pasal aku sekarang bz sket.. banyak spend masa kat depan pc kat opis ni ngan outstation.. kelam kabut kelas nanti..

virus said,

8-22-2007 in 15:35:38 at 60.53.53.34    

klu mcm 2 xpe la baru aku faham… nampaknya x kesampaian la aku nak pemain gtar profesional.epong ko ada solfware gitar pro5 x..

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy