Gelanggang Gitar – Revolusi Gitaris Malaysia

The place to share, learn and definitely improve your guitar skills

9 Users Responsed To " Hello world! "

Subsribes to this topic Comment RSS or TrackBack URL

Zarrs said,

4-18-2007 in 06:29:10 at 219.94.124.124    

Congrats on the new home, bro.. Looks great.. tapi gua tau lu mesti improve later on punya… betui?

Epong said,

4-18-2007 in 06:42:50 at 219.94.124.124    

Tenkiuk Zarrs!

umm.. aku nak letak shoutbox nanti..

max_sharp said,

4-27-2007 in 12:35:34 at 124.82.48.79    

ko asal mane????

Epong said,

4-30-2007 in 03:03:17 at 219.94.124.124    

max,

aku asal kajang..

tongitung said,

5-30-2007 in 16:18:19 at 219.93.21.126    

caya la .nice gitar page dude

the last mohicanz said,

5-30-2007 in 16:29:56 at 219.93.21.126    

Oh… nyamannya web demo nie
Bila diperlukan rinduMu
Mengimbaulah sentosa hok pange gewe mung.

multiple comments from 219.93.21.126

fadli said,

6-20-2007 in 09:03:51 at 60.52.160.69    

weh nak crita sal keja ko ble tak?ak pn bdk mrsm jgk.mrsm kota kinablu.baruu gik..kalu nak email jer aku k.sbab i think we share same hobby n dreams perhaps

Epong said,

6-21-2007 in 00:22:21 at 219.94.124.124    

fadli,
i’ll be happy to tell about my job. nanti aku letak kat ‘About’ ek? bukan sekarang la.. minggu ni superbz sampai tadak masa nak upkan entry..

Ross said,

11-7-2007 in 03:22:17 at 60.52.59.122    

ko org kajang yo! den pun kojo kek kajang jugak…
dr belajar … bujang … smpai dah ado anak… tp ambo ore germe… hahaha….
aku pun lbk krg ko jgk… ( bkn dr segi skill yo!, skil ko mesti dasat giler)
ex-mrsm.. kuantan batch SPM ’94. mase tu la jugak aku mula minat ngan gitar… hehehehe… sama lagih!
mmg minat giler kat music ( gitar) tp x do la sampai nak buek career…
sajo hobby… tp no 1 punyo hobby le.
ado maso lapang buleh la kito minum kopi yooo…
by the way.. aku kojo kek Perodua kek jln semonyih! dokek jo tu… kalu nak boli kete perodua ko apo ko… cari aku… aku bg harga best kat ko…
hehehe… nama aku kek opis Rosdi. ni no aku 0166799075. siang malam 24 jam…. kecuali kalu ambo kelik germe…. hahahaha
ok gu… ambo gi dulu!
assalamualaikum!

Speak Your Mind

 Username (*so i know)

 Email Address (*will not be published)

 Website (*just curious)

Please Note: Moderation maybe active so there is no need to resubmit your comment. just sit back and enjoy